Skaldyrsgratin med estragon Sabayon

Skaldyrsgratin med estragon Sabayon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
skaldyrsgratin

Spørgsmål:

blåmuslingerne må det være frosne eller fra glas? Hilsen Bent Martensen.



Svar:
Det kan være begge dele, men jeg foretrækker nu friske.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/10-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Croutoner med urter - hvidløg - parmesan

Vegetar
Vegansk Mad

Skær hvidløg i tynde skiver. Bland i en gryde hvidløg, oregano, basilikum, timian, salt, p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Broccolisalat med bacon

Kødretter

Broccolisalt med bacon. Dressing: Rør Cheasy Fraiche (eller creme fraiche) med rødvinse...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Beetroot Halwa

Vegetar

Smelt ghee i en tunge bundplade. Stek cashewnødderne til guldbrun. ... I den samme gryde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag