Skaldyrsgratin med estragon Sabayon

Skaldyrsgratin med estragon Sabayon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
skaldyrsgratin

Spørgsmål:

blåmuslingerne må det være frosne eller fra glas? Hilsen Bent Martensen.



Svar:
Det kan være begge dele, men jeg foretrækker nu friske.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/10-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Creme brulée med abrikoser og hindbær

Vegetar
Fedtfattig mad

Flæk abrikoserne og læg dem i et ildfast fad. Drys med sukker, flæk vanillestangen og læg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rillette af and

Fjerkræ

Start med at salte andelårene. Der skal fordeles et fint lag over det hele. Herefter skal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Yoghurt marineret Kylling

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Parter kyllingen i 6 stk. og fjern skindet. Rør marinaden sammen. Kom kyllingestykkerne o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag