Skaldyrsgratin med estragon Sabayon

Skaldyrsgratin med estragon Sabayon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
skaldyrsgratin

Spørgsmål:

blåmuslingerne må det være frosne eller fra glas? Hilsen Bent Martensen.



Svar:
Det kan være begge dele, men jeg foretrækker nu friske.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/10-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fløjlsgrød

Vegetar
Proteinrig mad

Smelt smørret, kom melet i, kom mælken i lidt efter lidt.Pisk godt så det ikke klumper. S...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Løvstikkeolie

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skyl løvstikkebladene (10-15 stk) og hak skalotteløgene fint. Fyld løvstikke, løg og peber...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagte bananer i ovnen med brun farin

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skræl en banan og skær den ud i papirstynde skiver og gerne på skrå. Anbring skiverne p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag