Video: Svinekoteletter med sauterede æbler og stjerneanis
Svinekoteletter med sauterede æbler og stjerneanisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olie
-
2 stk Svinekoteletter
-
2 spsk Smør
-
1 spsk Brun farin
-
4 stk Stjerneanis
-
2 stk Æbler
-
1 deciliter Æblejuice
-
2 tsk Eddike
-
1 spsk Smør
Opvarm olien på en stor pande.
Krydr koteletterne med salt og peber.
Brun koteletterne på begge sider, ca. 7 min. pr. side.
Overfør dem til tallerkener og læg folie over.
Hæld fedtet fra panden og tilsæt 2/3 af smørret, farin og stjerneanis og varm det over høj varme, til det er smeltet.
Tilsæt skiveskårne æbler og varm det, indtil det er karamelliseret, ca. 8 min.
Hæld æblerne over koteletterne.
Tilsæt æblejuice og eddike til panden, kog saucen op til den er reduceret, ca. 3 min.
Pisk smør i saucen. Smag til med salt og peber.
Fordel saucen over koteletterne og æblerne.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grissini
Opløs gæren i det håndvarme vand og rør halvdelen af melet i.Bland salt og olie i.Rør rest...
Gammeldags frikadeller
Sådan laver du Gammeldags FrikadellerBland kødet med fint hakkede løg, salt, peber, samt o...
Fillipinsk kylling
Skær kyllingen i portionsstykker.Svits knust hvidløg og hakket løg til løget bliver blødt....