Video: Indiske frikadeller
Indiske frikadellerKøkken:
Ingredienser:
Indisk
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kyllingekød
-
1 stk Æg
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
10 gram Ingefær
-
1.2 stk Grønne chili
-
1 spsk Garam masala krydderi
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Olie til stegning
-
2 spsk Frisk koriander
-
1 stk Finthakket løg
-
1.2 stk Hakket hvidløgs fed
-
10 gram Revet ingefær
-
1 spsk Olie
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
2 deciliter Vand
1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør ægget i.
2. Hak løg, hvidløg, ingefær og chili i en foodprocessor og ælt det i kødet sammen med krydderierne.
3. Sautér løg, hvidløg og ingefær blanke i en sauterpande med olie.
4. Tilsæt garam masala og steg 1 min. Tilsæt tomater og vand og kog sovsen igennem.
5. Form farsen til runde frikadeller og brun dem hurtigt på en varm pande med olie.
6. Læg frikadellerne i sovsen og lad dem simre, til de er gennemvarme (ca. 10 min.).
Servér med ris eller naan, yoghurt og frisk koriander.
Server med ris, Naan brød m.v.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Piña Colada
Sådan laver man Piña ColadaEn af grundene til, at Pina Colada er blevet så populær hos men...
Panzanella - brødsalat med tomater
Tænd ovnen på 200º grader. Skær skorpen af og riv krummen i nogle solide store stykker. Ma...
Wokret med ingerfærrejer, sukkerærter og majs
Bland rejer med halvdelen af olien, reven ingefær, hvidløg, salt og cayenne. Lad det stå i...