Indiske frikadeller

27/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Indisk

Hovedret

30 minutter

20 minutter

18



Fremgangsmåde:

1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør ægget i.

2. Hak løg, hvidløg, ingefær og chili i en foodprocessor og ælt det i kødet sammen med krydderierne.

3. Sautér løg, hvidløg og ingefær blanke i en sauterpande med olie.

4. Tilsæt garam masala og steg 1 min. Tilsæt tomater og vand og kog sovsen igennem.

5. Form farsen til runde frikadeller og brun dem hurtigt på en varm pande med olie.

6. Læg frikadellerne i sovsen og lad dem simre, til de er gennemvarme (ca. 10 min.). Servér med ris eller naan, yoghurt og frisk koriander.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

500 gram Hakket kyllingekød

1 stk Æg

1 stk Løg

2 stk Hvidløgs fed

10 gram Ingefær

1-2 stk Grønne chili

1 spsk Garam masala krydderi

1 tsk Salt

1 tsk Peber

1 spsk Olie til stegning

2 spsk Frisk koriander

1 stk Finthakket løg

1-2 stk Hakket hvidløgs fed

10 gram Revet ingefær

1 spsk Olie

1 tsk Garam masala krydderi

1 stk Hakkede tomater i dåse

2 deciliter Vand

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g