Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Indisk
Hovedret
30 minutter
20 minutter
18
Fremgangsmåde:
1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør ægget i.
2. Hak løg, hvidløg, ingefær og chili i en foodprocessor og ælt det i kødet sammen med krydderierne.
3. Sautér løg, hvidløg og ingefær blanke i en sauterpande med olie.
4. Tilsæt garam masala og steg 1 min. Tilsæt tomater og vand og kog sovsen igennem.
5. Form farsen til runde frikadeller og brun dem hurtigt på en varm pande med olie.
6. Læg frikadellerne i sovsen og lad dem simre, til de er gennemvarme (ca. 10 min.). Servér med ris eller naan, yoghurt og frisk koriander.
Antal personer: 4
500 gram Hakket kyllingekød
1 stk Æg
1 stk Løg
2 stk Hvidløgs fed
10 gram Ingefær
1-2 stk Grønne chili
1 spsk Garam masala krydderi
1 tsk Salt
1 tsk Peber
1 spsk Olie til stegning
2 spsk Frisk koriander
1 stk Finthakket løg
1-2 stk Hakket hvidløgs fed
10 gram Revet ingefær
1 spsk Olie
1 tsk Garam masala krydderi
1 stk Hakkede tomater i dåse
2 deciliter Vand