Video: Cremet tomatsuppe
Cremet tomatsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
3 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Rød chili
-
2 dåse Flåede tomater i dåse
-
1.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Olivenolie
-
1 bdt Frisk Basilikum
Cremet tomatsuppe
Varm olivenolien op i en gryde stor nok til at suppen kan være i den. Herefter hakkes løget og peberfrygterne skæres i tern. Halver chilierne, fjern kernerne (gem dem og brug nogle af dem, hvis du vil have en stærk suppe) og snit dem fint. Kom de skårede ingredienser i gryden og steg i 8 min.
Kom herefter de flåede tomater og bouillon i gryden og lad suppen koge i ca. 8 minutter til grøntsagerne er godt møre.
Blend suppen i en blender eller stavblender (hvis du bruger en blender, så husk suppen ikke må være for varm, og der ikke må komme for meget af suppen i af gangen, for ellers springer låget af).
Kom fløden i og rør rundt for at få den cremede konsistens eller hæld blot en smule på som topping.
Pynt med tomatsuppen med friske basilikum eller en anden krydderurt, du holder af. Suppen serveres varm eller afkølet.
Din cremede tomatsuppe er klar - velbekomme!
Vin- Muga Blanco - Stk. pris v/12 flasker
Vinhus: Bodegas Muga S.A., Rioja, Spanien, Type: Hvidvin - 92 POINT JAMES SUCKLING Normal stk. pris v/køb af 12 flasker 99,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin- Muga BlancoMugas populære hvidvin er lavet på 90% Viura og 10% Malvasía. Langsom gæring på nyt fransk egetræ ned efterfølgende lagring i 3 måneder med de fine gærrest... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Suppe til de kolde måneder
De kolde måneder, som jo har en tendens til at strække sig lidt ud, her i det danske land. Derfor er det et perfekt tidspunkt at prøve nogle af vores forskellige supper - enten vores populære jordskokkesuppe eller måske en anden variant af tomatsuppen såsom vores hjemmelavede tomatsuppe. Enhver suppe bliver kun bedre med vores velsmagende croutoner med urter, hvidløg og parmesan.
For en ekstra appetitlig tomatsuppe kan du bruge friske tomater - disse skal blanceres og have skindet pillet af, hvis du vil have den bedste "hjemmelavede" oplevelse. Ellers investér i nogle flåede tomater af høj kvalitet!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
kalvegullasch med svampe og grov mos
Dup kødet tørt og brun det i smør/olie (i 2-3 portioner) tag det op efterhånden. steg l...
Rødløgskompot med bær
Sauter 3 rødløg skåret i både i 1 spsk. olivenolie til de er blevet godt bløde. Tilsæt 2 s...
Caribiske svinekoteletter med mango salsa
Bland mangofrugt, løg, koriander, appelsinskal og -saft. Stil salsaen i køleskabet indtil...