Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Italiensk
Forret
20 minutter
20 minutter
8
Fremgangsmåde:
Cremet tomatsuppe
Varm olivenolien op i en gryde stor nok til at suppen kan være i den. Herefter hakkes løget og peberfrygterne skæres i tern. Halver chilierne, fjern kernerne (gem dem og brug nogle af dem, hvis du vil have en stærk suppe) og snit dem fint. Kom de skårede ingredienser i gryden og steg i 8 min.
Kom herefter de flåede tomater og bouillon i gryden og lad suppen koge i ca. 8 minutter til grøntsagerne er godt møre.
Blend suppen i en blender eller stavblender (hvis du bruger en blender, så husk suppen ikke må være for varm, og der ikke må komme for meget af suppen i af gangen, for ellers springer låget af).
Kom fløden i og rør rundt for at få den cremede konsistens eller hæld blot en smule på som topping.
Pynt med tomatsuppen med friske basilikum eller en anden krydderurt, du holder af. Suppen serveres varm eller afkølet.
Din cremede tomatsuppe er klar - velbekomme!
Antal personer: 4
1 stk Løg
3 stk Rød peberfrugt
2 stk Rød chili
2 dåse Flåede tomater i dåse
1,5 deciliter Hønsebouillon
2 deciliter Piskefløde 38%
1 spsk Olivenolie
1 bdt Frisk Basilikum