Video: Bagt grønsagsmos
Bagt grønsagsmosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kartofler i tern
-
200 gram Pastinak
-
6 deciliter Vand
-
25 gram Smør
-
0.5 deciliter Sødmælk
-
2 stk Æggeblomme
-
100 gram Grønkål
-
2 tsk Havsalt
-
2 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Æggehvide
Kog kartofler og pastinak sammen i vand i ca. 15 min.
Hæld vandet fra og damp grøntsagerne tørre.
Mos dem og rør smør og mælk i og derefter æggeblommerne, en ad gangen.
Rør mosen godt igennem.
Tilsæt grønkålen og smag til med salt og peber.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i mosen.
Hæld den i en smurt ovnfast skål (ca. 2 liter).
Bag mosen nederst i ovnen ca. 20-30 minutter til den er gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede entrecotes med barbequekrydderi
Klargør grillen. Den skal være så varm som muligt, når bøfferne kommes på. Bland de fem fø...
Julegås med brunede kartofler og gulerødder
Gåsen fyldes med salt, peber og salvie. Sættes i ovn i 2 til 3 timer på 170°C (i en bradep...
Tærte med pinjekerner og honning
Rør smør, flormelis og salt godt sammen og tilsæt derefter mel og æggeblommer. Når dejen e...