Video: Bagt grønsagsmos
Bagt grønsagsmosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kartofler i tern
-
200 gram Pastinak
-
6 deciliter Vand
-
25 gram Smør
-
0.5 deciliter Sødmælk
-
2 stk Æggeblomme
-
100 gram Grønkål
-
2 tsk Havsalt
-
2 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Æggehvide
Kog kartofler og pastinak sammen i vand i ca. 15 min.
Hæld vandet fra og damp grøntsagerne tørre.
Mos dem og rør smør og mælk i og derefter æggeblommerne, en ad gangen.
Rør mosen godt igennem.
Tilsæt grønkålen og smag til med salt og peber.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i mosen.
Hæld den i en smurt ovnfast skål (ca. 2 liter).
Bag mosen nederst i ovnen ca. 20-30 minutter til den er gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede lammeburgere med kommenyogurt
Rist fennikel- og korianderfrø på en tør pande i ca. 30 sek. eller til de dufter stærkt. O...
Skorzonerrod
Sådan laver du skorzonerrod Vask skorzonerrødderne grundigt og sørg for at fjerne al jorde...
Waldorfsalat
Den klassiske Waldorfsalat Waldorfsalat er en klassiker. Den daterer sig tilbage til slutn...