Video: Club sandwich
Club sandwichKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
150 gram Kyllingebryst
-
0.5 pakke Bacon
-
0.5 stk Rødløg
-
0.25 stk Iceberg salat
-
4 Toastbrød
-
2.5 spsk Mayonnaise
-
3 knsp Karry
-
1 spsk Olivenolie
-
0 Cherrytomat
Club sandwich
Lav en karrymayonnaise ved at røre mayonnaise sammen med karry og smag til med salt.
Lad den stå og hvile.
Steg kyllingen på panden i olivenolie (ca. 2-3 minutter på hver side)
Steg bacon på den samme pande.
Har du kyllingerester til overs, kan du også bruge disse.
I så fald starter du med at stege baconen 3-4 minutter på panden.
Tilsæt kyllingeresterne og steger videre et par minutter.
Skær rødløg ud i strimler og salatblade i passende stykker.
Rist toastbrødene i en brødrister.
Smør de ristede toastbrød med karrymayonnaisen.
Læg et par skiver kyllingebrystfilet på.
Drys rødløg på efter behov, tilsæt salatblade.
læg derefter ca. 2 stykker bacon på.
Brug eventuelt også skiveskårne cherrytomater.
Klap brødskiverne sammen, så er club sandwichen klar. Velbekomme!
Bag selv brødet til din club sandwich
Der er intet så godt som hjemmebagt brød. Sæt prikken over i'et ved at bage dit eget franskbrød til din club sandwich.
Eller prøv en club sandwich med hjemmebagt rugbrød.
Lav en grydestegt kylling
Til din club sandwich kan du dagen i forvejen lave en grydestegt kylling. På dagen, hvor du skal lave din club sandwich, skal kyllingestrimlerne steges på panden, og så er kyllingen klar.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sort pesto
Kom alle ingredienserne i en blender og hak dem til en jævn og glat masse. Smag til med sa...
Pandekager med øl
Pandekager med ølTilføj først de flydende ingredienser i en røreskål og pisk det sammen. T...
Citronmarineret lammekølle i stegeso
Citronmarineret lammekølleStik lammekøllen med halve hvidløgsfed.MarinadenHæld hvidvin og...