Video: Hokkaidosuppe
HokkaidosuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
22
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hokkaido græskar
-
1 stk Løg
-
2 fed Hvidløg
-
2 stk Gulerod
-
4 stk Kartofler
-
1.3 Rød chili
-
1.1 deciliter Fløde 38%
-
1 spsk Olivenolie
-
1 spsk Citronsaft
-
1 spsk Korianderfrø
-
1 tsk Ingefær
-
0.5 tsk Spidskommen
-
0 Friskkværnet peber
-
0 Vand
-
1 deciliter Yoghurt naturel
-
2 spsk Græskarkerner
-
1 tsk Smør
-
1 tsk Olivenolie
-
1.2 tsk Salt
-
1 stk Æbler i tern
-
2 tsk Citronsaft
-
1.2 tsk Honning
Hokkaidosuppe
Hokkaidoen skylles godt og skæres midt over. Kernerne tages ud og resten af hokkaidoen inkl. skræl skæres i grove tern.
Kartofler, gulerødder, hvidløg og løg skrælles og skæres i grove tern. Det hele kommes i en gryde med olivenolie og sauteres over middelvarme i 1-2 minutter.
Hæld vand i, så det dækker ca 2/3 af grøntsagerne (hellere lidt for lidt end for meget, for du kan altid spæde til hvis suppen bliver for tyk).
Flæk chilien, fjern kernerne og tilføj chilien i gryden sammen med korianderfrø, ingefær og spidskommen. Kom låg på og kog under høj varme i 15-18 minutter.
Chilien tages op af gryden og suppen blendes med en stavblender. Blend til den er helt glat og cremet. Citronsaft og fløde tilsættes. Smag suppen til med salt og friskkværnet pebet
Topping
Rist græskarkernerne på panden i lidt smør og olivenolie under middelhøj varme under omrøring. Når de popper, tages de af varmen.
Æblerne skæres i små tern og vendes i honning og citronsaft.
Suppen toppes med græskarkerner, æbletern, drænet yoghurt og en smule friskkværnet peber. Nu er din hokkaidosuppe klar til servering - velbekomme!
Serveringsforslag
Vi elsker brød til supper, og derfor bør du også prøve dette lækre grydebrød.
Andre opskrifter med hokkaido
Hokkaidosuppe passer rigtig godt til en kølig efterårsaften eller vinteraften. Denne suppe er dejligt cremet og krydret. Hvis du er vild med græskar, så prøv nogle af vores andre opskrifter såsom okseburger med hokkaidofritter eller græskarsuppe med porrer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød i fad med kartoffelmos
Kartoffelmos Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Kartoflerne koges godt møre...
Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...
Pandekager med is
Pandekager med is Saften fra kirsebær jævnes med maizena (må gerne være ret tyktflydende)...