Video: Okseburger med hokkaidofritter
Okseburger med hokkaidofritterKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
120 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 spsk Worcestershire sauce
-
1 spsk Hvidløgs fed
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 spsk Hakket persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
100 gram Tomat
-
50 gram Løg
-
1 tsk Olie
-
30 gram Mayonnaise
-
1 tsk Worcestershire sauce
Skræl hokkaidoen og skær den i stave. Læg dem på bagepapir oven på bagepladen. Drys med salt og bag fritterne i en 250° varm ovn, til de er gyldne. Bland kødet med worcestershiresauce, hvidløg, sennep, hakket persille og krydr med salt og peber. Form kødet til en stor hakkebøf og steg den på en grillpande. Skær tomater og løg i grove skiver, pensl dem med olien og steg dem på grillpanden sammen med hakkebøffen. Flæk bollen og rist den. Rør dressingen sammen og smør den på bollen. Læg salatbladene og bøffen ovenpå. Kom dernæst de stegte tomater, løg og jalapenos i burgeren. Læg overbollen på og server burgeren sammen med fritterne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brød med tørrede frugter
Kog havregryn og mælk til grød og lad den køle lidt af. Udblød gæri lidt af grøden og hæl...
Gratineret jomfruhummer
Pil halen af hummerne og læg dem på en tallerken. Kom vineddike og vand i en gryde. Kog...
Omelet
Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen. Kan bruges mælk i...