Video: Laks i citron- og dildsauce
Laks i citron- og dildsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Laksefilet
-
3 spsk Citronsaft
-
1 spsk Frisk dild
-
1 tsk Citronpeber
-
10 spsk Smør
-
1 stk Skalotteløg
-
2 spsk Citronsaft
-
1 spsk Hvidvinseddike
-
5 spsk Halvtør hvidvin
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Skummetmælk
-
0.5 spsk Frisk dild
-
1 tsk Frisk persille
Placér laksefileterne i et ovnfast fad.
Gnid fileterne med citronsaft, og krydr dem med dild og citronpeber.
Dæk dem til og lad dem stå i 15 min.
Sauce:
Smelt 1/5 af smørret i en gryde over middel varme.
Svits hakket skalotteløg i 2 min.
Tilsæt citronsaft, eddike og hvidvin.
Lad det simre, til saucen er reduceret til det halve.
Rør fløde og mælk i saucen.
Krydr saucen med dild, persille, salt og hvid peber.
Lad saucen simre, til den er tyknet.
Pisk resterende smør i saucen, som sættes til side og holdes varm.
Smelt lidt smør i en stor, høj pande.
Steg laksefileterne på panden, et par minutter på hver side.
Læg laksefileterne på en tallerken.
Kog panden af med lidt hvidvin og tilsæt cremesaucen til pandens indhold.
Returnér laksefileterne til panden og lad dem simre i saucen i 8 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem dessert med friske jordbær
Rens og skyl jordbærrene og vindruerne.Smelt 2/3 af chokoladen over et vandbad. Pisk fløde...
Vaniljekranse 1866
Sådan laver du vaniljekranseMandler smuttes og hakkes fint. Ælt herefter mel, æg, smø...
Fersken- og blåbærtærte
Fersken- og blåbærtærteRør mel, sukker, bagepulver og salt i en foodprocessor, til det er...