Video: Aubergine
AubergineKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
1 tsk Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Lime
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Sæt ovnen på 160 grader og bag auberginen i minimum 30 minutter eller til den er mør.
Lad den hvile i 10 minutter, flæk den og skrab auberginekødet ud .
Rør auberginekødet sammen med olivenolie og knust eller finthakket hvidløg .
Smages til med limesaft salt og peber.
Auberginedip er god som spread i en sandwich eller som tilbehør til kød eller brød .
TIP: for en finere konsistens kan stavblender bruges.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kinesisk fondue
Udblød svampene i vand og skær de hårde stilke væk senere. Kom også glasnudlerne i vandet...
Marcipan-æblekage
Dej: Rør sukker og smør godt og rør æggene i et ad gangen.Bland mel, bagepulver og vanilje...
Mørdej (salt)
Smør, salt og mel æltes sammen til en smuldret dej, cremefraichen tilsættes, og dejen ælte...