Køkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
12
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Svinekød i strimler
-
2 tsk Karrypasta
-
1,5 spsk Olie
-
4 deciliter Hønsebouillon
-
1 stk Citrongræsstilk
-
5 stk Kaffir limeblade
-
2 spsk Fiskesauce
-
1 spsk Sojasauce
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 bdt Forårsløg
-
1 bdt Frisk koriander
-
500 gram Løse ris
Tag kødet ud lidt før, så det ikke er iskoldt. Dup det helt tørt. Varm olien op i en wok, og svits karrypastaen i 1-2 minutter. Kom kødet i (evt. ad 2 omgange), og rør, mens det steger i 2-3 minutter. Hæld bouillonen over, og kom citrongræs og limeblade ved. Bring det i kog. Rør fiskesauce, soja og lidt salt i, og lad det småkoge i 20 minutter. Snit forårsløgene fint. Smag retten til - den må gerne være lidt stærk. Drys med forårsløg og frisk koriander, og servér i små skåle eller dybe tallerkener med ris til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk risotto
Grøntsager steges og tages af. Løg og gulrerødder svitses og tages af inden de bliver brun...
jambalaya med chorizo
Varm olien i en stor sauterepande eller gryde og steg kyllingekød og pølse heri 4 minutter...
Laotisk kylling
Gnid kyllingen ind- og udvendigt med salt og halvdelen af det knuste hvidløg. Varm oli...