Video: Chokolade-is
Chokolade-isKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Mørk chokolade
-
1 liter Piskefløde 38%
-
6 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
6 spsk Flormelis
-
4 stk Pasteuriseret æggehvide
Knæk chokoladen i mindre stykker.
Varm dem op med piskefløden til chokoladen er smeltet.
Sæt blandingen i køleskab 12 timer og pisk det til skum.
Rør æggeblommer og flormelis og bland det i.
Pisk hviderne stive og vend dem i.
Hældes i en form og sættes i fryser til næste dag.
Det er ikke nødvendigt at røre i isen.
Server med sommerens bær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede tragtkantareller
Kog sukker og eddike op. Rist kantarellerne på en meget varm pande og hæld lagen over de l...
Southern Screw
Hæld ingredienserne over is i et collins glas, rør rundt og server.
Balsamico grillmarinade
Pres hvidløget. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.