Video: Julerødkål
JulerødkålKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frisk rødkål
-
1.2 stk Finthakkede rødløg
-
25 gram Smør
-
2 deciliter Rødvin
-
4.6 spsk Ribsgele
-
2 spsk Balsamico
-
1.4 tsk Stødt allehånde
-
1.2 tsk Groft salt
-
3 deciliter Æblemost
Julerødkål
Start med at pille og snitte løgene i lidt smør. Finsnit kålen lige efter, og svits kål og løg halvmørt i en stor bryde med resten af smørret ved jævn varme. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad det simre, til det er mørt i ca. ½-1 time. Tag låget af gryden, og kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min., eller til væden er fordampet. Smag rødkålen til med salt, peber og eventuel nogle skefulde ribsgelé.
Velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips
Man kan med fordel tilføje en kanelstang, stjerneanis og nelliker i sin rødkål under tilberedningen, men bare husk at lægge dem ned i en tepose, så de nemt kan tages op inden serveringen.
Andre opskrifter
Måske lidt den samme opskrift, men braiseret rødkål med bacon lyder heller ikke som det værste.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede nakkekoteletter med ananassalsa
Klargør en grill til middelhøj varme.Rør olie, kommen, salt og peber sammen i en skål. Smø...
Broccolitærte med laks
Sådan laver du broccolitærte med laks Tærtedej: Kom mel, salt og fedtstof, der er skåret i...
Syltede vagtelæg
Klargør rødbederne. Læg dem i en stor gryde, dæk dem med vand og kog dem i 40 min. Overfør...