Video: Bøf Bourgogne 2
Bøf Bourgogne 2Køkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Oksekød i tern
-
100 gram Røget skinke
-
1.5 spsk Olie
-
1 tsk Frisk timian
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2.3 stk Hvidløgs fed
-
5 deciliter Rødvin
-
4 stk Gulerod i skiver
-
12.15 stk Brunede skalotteløg
-
250 gram Champignon
-
1 spsk Sovsejævner
-
250 gram Kogte kartofler
Brun kød og skinke i olie i et par omgange.
Brun løg og champignoner i lidt olie.
Læg det brunede kød i en gryde, tilsæt hvidløg, salt og peber, timian og hæld vinen på.
Lad retten simre under låg i ca 45 min. Tilsæt evt lidt vand undervejs.
Tilsæt gulerødder og brunede løg og lad dem koge med til kødet er helt mørt.
Jævn retten med saucejævner, tilsæt evt. lidt madkulør og vend de brunede champignoner.
Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nudelsalat
Kog nudlerne.Snit forårsløg og gulerødder fint. Bland dressing af fishsauce, soja, limesaf...
Banan vafler
Bananvafler Skræl bananerne og mos dem grundigt i en skål - brug gerne en gaffel. Tilsæt e...
Asparges med hakket æg
Asparges med hakket ægHak de kogte æg fint og ibland kapers, olie eddike salt peber og fin...