Video: Bøf Bourgogne 2
Bøf Bourgogne 2Køkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Oksekød i tern
-
100 gram Røget skinke
-
1.5 spsk Olie
-
1 tsk Frisk timian
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2.3 stk Hvidløgs fed
-
5 deciliter Rødvin
-
4 stk Gulerod i skiver
-
12.15 stk Brunede skalotteløg
-
250 gram Champignon
-
1 spsk Sovsejævner
-
250 gram Kogte kartofler
Brun kød og skinke i olie i et par omgange.
Brun løg og champignoner i lidt olie.
Læg det brunede kød i en gryde, tilsæt hvidløg, salt og peber, timian og hæld vinen på.
Lad retten simre under låg i ca 45 min. Tilsæt evt lidt vand undervejs.
Tilsæt gulerødder og brunede løg og lad dem koge med til kødet er helt mørt.
Jævn retten med saucejævner, tilsæt evt. lidt madkulør og vend de brunede champignoner.
Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagt lys fisk
Alle grøntsagerne hakkes fint.Fisken krydres med salt og peber.Grønsagerne lægges i et ovn...
Bagte bananer i ovnen med brun farin
Skræl en banan og skær den ud i papirstynde skiver og gerne på skrå. Anbring skiverne på...
Salat med persille
Salat med persillePluk stilkene af persillen. Skyl persillen sammen med hjertesalat og myn...