Video: Fisk - Stegt sej
Fisk - Stegt sejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Sejfilet
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
250 gram Cherrytomat
-
1 tsk Rørsukker
-
1.2 spsk Balsamico
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Hakkede peberkorn
-
1 bdt Frisk koriander
-Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. - Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter finthakkede løg, peberfrugt og hvidløg i 2 minutter. -Tilsæt halverede cherrytomater og lidt rørsukker. Læg låg på gryden og lad det simre 5 minutter. Smag til med balsamico-eddike salt, peber og frisk plukket koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kål i ovn
Farsen røres sammen med æg, hakket løg og mel, tilsættes salt og peber. Kålen snittes o...
Nemme brændte mandler
Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op over stærk varme til det koger. Skru lid...
Kulørt bulgur
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt bulguren. Omrør indtil bulguren bliver klar i f...