Video: Stegt sej
Stegt sejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Sejfilet
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
250 gram Cherrytomat
-
1 tsk Rørsukker
-
1.2 spsk Balsamico
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Hakkede peberkorn
-
1 bdt Frisk koriander
Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter finthakkede løg, peberfrugt og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt halverede cherrytomater og lidt rørsukker.
Læg låg på gryden og lad det simre 5 minutter.
Smag til med balsamico-eddike salt, peber og frisk plukket koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekølle med rodfrugter
Sådan laver du lammekølle med rodfrugter Persillen hakkes og blandes med presset hvidløg,...
Gryderet med lam og vintergrøntsager
Gryderet med lam og vintergrøntsagerSkær lammekødet i tern. Opvarm olien i en stor gryde o...
Boller i karry med kokosmælk
Tilberedning:Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg, løg og mel. Rør mælken i. Lad farsen hv...