Video: Syltede gulerødder
Syltede gulerødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Gulerod
-
2 stk Hakket hvidløgs fed
-
2 kvist Frisk timian
-
1 deciliter Æblecider
-
1.5 deciliter Eddike
Syltede gulerødder
Skræl gulerødderne og skær dem i grove tern.
Hak hvidløget fint. Læg begge dele i en lille gryde sammen med æblecideren, den friske timian og eddiken - lad det simre under låg i ca. 20 minutter.
Skru til sidst op for varmen, så væsken koger ind og bliver tyk.
Smag til med salt og peber og lidt mere eddike.
Servér retten sammen med dampet fisk eller braiseret lam.
Nyd dine syltede gulerødder - velbekomme!
Både sur og sød
Syltede gulerødder passer sig godt til mange ting, især fordi de både er surt og sødt på samme tid. Vi anbefaler det som tilbehør til vores populære græske frikadeller, bulgursalat eller retter fra det asiatiske køkken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Millefeuille med mascarpone og mynte
Hak mynte og hvidløg fint. Bland det med mascarpone i med olieBag butterdej i små stykker....
Grønne chilier med fyld af røget laks og dild
Brug engangshandsker når du håndterer chilierne. Åbn chilierne på langs og fjern frø og fr...
Farsbrød med champignon
Bland det hakkede kød sammen med salt. Tilsæt hakkede løg, finthakkede krydderurter og æg....