Video: Ærtesuppe med gedeostecreme
Ærtesuppe med gedeostecremeKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
1 deciliter Hvidvin
-
8 deciliter Grøntsagsbouillon
-
250 gram Frosen ærter
-
1 tsk Køkkensalt
-
3 spsk Citronsaft
-
1 spsk Olivenolie
-
100 gram Blød gedeost
-
150 gram Græsk yoghurt 10%
-
1 tsk Citronsaft
-
1 bdt Ærteskud
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 stk Groft brød
Ærtesuppe med gedeostecreme
Sautér hvidløg og løg i en smule olivenolie i en varm gryde.
Kom hvidvin og bouillon på.
Lad det koge i 10 minutter, til løgene er helt møre.
Kom ærter i og kog kort op.
Blend suppen med en stavblender og smag til med citron og salt.
Rør imens gedeost med yoghurt.
Smag til med salt og lidt citron.
Anret suppen toppet med gedeostecreme og ærteskud.
Servér straks og gerne med brød til.
Ærtesuppe med gedeostecreme
Hvis du kan lide vores ærtesuppe med gedeostecreme, så skal du også prøve nogle af vores andre suppeopskrifter.
Supper er en typisk efterårs- og vinterspise, men ærtesuppe med gedeostecreme kan nydes hele året rundt.
Har du nogensinde smagt den kinesiske pekingsuppe? Den er en klassiker på det kinesiske spisekort og laves typisk med and, men også andre kødvarianter kan benyttes til pekingsuppe.
Prøv også vores opskrift på suppe med peberfrugt, søde kartofler og torsk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pølse- og porresuppe
Pølse- og porresuppeHalvér porrerne på langs og hak dem. Hak gulerod og selleri. ...
Focaccia
Focaccia - saftigt brød med dejlig krumme Start med at røre gæren ud i halvdelen af vandet...
Andebryst med fersken og kartofler
Andebryst med fersken og kartoflerRids i fedtet på andebrystet og steg det på en tør pande...