Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Forret
20 minutter
20 minutter
14
Fremgangsmåde:
Ærtesuppe med gedeostecreme
Sautér hvidløg og løg i en smule olivenolie i en varm gryde.
Kom hvidvin og bouillon på.
Lad det koge i 10 minutter, til løgene er helt møre.
Kom ærter i og kog kort op.
Blend suppen med en stavblender og smag til med citron og salt.
Rør imens gedeost med yoghurt.
Smag til med salt og lidt citron.
Anret suppen toppet med gedeostecreme og ærteskud.
Servér straks og gerne med brød til.
Antal personer: 4
2 stk Hvidløgs fed
1 stk Løg
1 deciliter Hvidvin
8 deciliter Grøntsagsbouillon
250 gram Frosen ærter
1 tsk Køkkensalt
3 spsk Citronsaft
1 spsk Olivenolie
100 gram Blød gedeost
150 gram Græsk yoghurt 10%
1 tsk Citronsaft
1 bdt Ærteskud
1 tsk Køkkensalt
1 stk Groft brød