Video: Ragout med kylling og grøntsager
Ragout med kylling og grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Porre
-
6 stk Gulerod
-
550 gram Kyllingefilet
-
1.5 spsk Margarine
-
2 spsk Hvedemel
-
1.5 liter Vand
-
200 gram Pikantost
-
2 tsk Basilikum
-
1 spsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
200 gram Ægnudler
Ragout med kylling og grøntsager
Skær roden af porrerne og fjern de yderste, grove blade.
Skræl gulerødderne.
Skær grønsagerne i tynde strimler og stave.
Skær grove sener og hinder af inderfileterne og skær kødet i ca. 2 cm stykker.
Varm fedtstoffet i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Rør melet i.
Bag det sammen under omrøring i ca. ½ min.
Rør vandet i og derefter osten.
Bring blandingen i kog, stadig under omrøring.
Tilsæt kyllingekød, basilikum, salt og peber og kog det i ca. 2 min.
Kom nudler og grønsager i og kog videre ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde.
Smag til.
Ved serveringen: Kom ragouten i varme skåle - spis med ske og gaffel.
Din ragout med kylling og grøntsager er klar til servering. Velbekomme!
Ragout kommer fra det franske ragoûter og betyder “at genoplive smagen”. Hvilket er et rammende navn, for der er virkelig smag i ragout. God smag.
Og det er ikke kun franskmændene, der har god smag. Prøv fx denne lækre nordisk okseragout eller hvad med en filodejsinbagt svinemørbrad med grøntsagsragout.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta med hvidløg
Rør smør, hvidløg og salt sammen i en skål. Skær fluten i skiver - 1 cm tykke. Smør skiver...
Kold kartoffelsalat med creme fraiche
Kold kartoffelsalat med cremefraicheSkær kartoflerne i mindre stykker.Kog dem i letsaltet...
Entrecotes med ovnkartofler og salat
Skær kartoflerne i tern og hæld olivenolie over og drys med Herbes de Provence. Bland med...