Video: Nordisk okseragout
Nordisk okseragoutKøkken:
Ingredienser:
Dansk
17
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Oksekød i tern
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 stk Løg
-
25 gram Usaltet smør
-
3 spsk Balsamico
-
4 deciliter Oksebouillon
-
3 stk Enebær
-
2 stk Kardemommefrø
-
1 stk Laurbærblad
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
250 gram Svampe
-
1 spsk Olivenolie
-
1 bdt Frisk persille
-
3 deciliter Perlespelt
-
1 spsk Ribsgele
1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber.
2. Skær løgene i skiver.
3. Varm smørret i en gryde, og brun kødet i to omgange.
4. Tilsæt løg, og vend rundt.
Tilsæt balsamicoeddike, og lad det koge væk.
Tilsæt bouillon og krydderier, og læg låg på gryden.
Lad kødet simre ved svag varme, til det er mørt, ca. 1½- 2 timer.
5. Kog perlespelt som angivet på emballagen.
6. Tag kødet op, og hold det varmt.
Kog saucen op, og tilsæt fløde.
Kog saucen ind til passende konsistens.
Smag til med salt og peber, og kom kødet tilbage i saucen.
7. Rens svampene.
Varm olien på en pande, og rist svampene ved god varme, til de er møre.
Krydr med salt og peber, og vend svampene med persille.
8. Drys svampe over ragouten, og server med kogt perlespelt og ribsgele.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt laks med pecannød
Forvarm ovnen til 200°C. Bland sennep, smeltet smør og honning i én skål og bland rasp, ha...
Finker
Lever, hjerter og nyrer renses og skylles og sættes over i så meget letsaltet vand, så det...
Syltet hvidkål
Syltet hvidkålSnit kålen fint, tilsæt salt og massér den til væsken trækkes ud. Riv æ...