Hovedretter
Nutrition facts: 835 calories 114.5825 carb 66.57525 fat 29.775 fiber 57.20625 protein 23.63995 fat 21.325 sugar

Video: Nordisk okseragout

Nordisk okseragout

Nordisk okseragout

Nordisk okseragout
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

17


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 20/11-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagt laks med pecannød

Fiskeretter

Forvarm ovnen til 200°C. Bland sennep, smeltet smør og honning i én skål og bland rasp, ha...

views : 3228
Opskrift

Finker

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Lever, hjerter og nyrer renses og skylles og sættes over i så meget letsaltet vand, så det...

views : 6284
Opskrift

Syltet hvidkål

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Syltet hvidkålSnit kålen fint, tilsæt salt og massér den til væsken trækkes ud. Riv æ...

views : 6919

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag