Video: Nordisk okseragout
Nordisk okseragoutKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
17
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Oksekød i tern
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 stk Løg
-
25 gram Usaltet smør
-
3 spsk Balsamico
-
4 deciliter Oksebouillon
-
3 stk Enebær
-
2 stk Kardemommefrø
-
1 stk Laurbærblad
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
250 gram Svampe
-
1 spsk Olivenolie
-
1 bdt Frisk persille
-
3 deciliter Perlespelt
-
1 spsk Ribsgele
1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. 2. Skær løgene i skiver. 3. Varm smørret i en gryde, og brun kødet i to omgange. 4. Tilsæt løg, og vend rundt. Tilsæt balsamicoeddike, og lad det koge væk. Tilsæt bouillon og krydderier, og læg låg på gryden. Lad kødet simre ved svag varme, til det er mørt, ca. 1½- 2 timer. 5. Kog perlespelt som angivet på emballagen. 6. Tag kødet op, og hold det varmt. Kog saucen op, og tilsæt fløde. Kog saucen ind til passende konsistens. Smag til med salt og peber, og kom kødet tilbage i saucen. 7. Rens svampene. Varm olien på en pande, og rist svampene ved god varme, til de er møre. Krydr med salt og peber, og vend svampene med persille. 8. Drys svampe over ragouten, og server med kogt perlespelt og ribsgele.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saltimbocca med salvie
Bank de 12 tynde skiver kød let med håndryggen. Drys skiverne med salt, peber og revet p...
Porretærte med hytteost
Vegetar tærte med porre og hytteost Start med at tænde for din ovn på 200 grader varmluft...
Jordbær koldskål
Blend de frosne jordbær.Bland derefter kærnemælk og græsk yoghurt med de blendede frosne j...