Video: Andebryst med æbler, svampe og perlebyg
Andebryst med æbler, svampe og perlebygKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
2 stk Æbler
-
250 gram Svampe
-
1 stk Rødløg
-
2 spsk Usaltet smør
-
3 spsk Balsamico
-
2 spsk Brun farin
-
2 deciliter Perlebyg
-
2 spsk Frisk timian
Andebryst med æbler, svampe og perlebyg
Tænd ovnen på 180 grader.
Rids skindet på andebrysterne.
Varm olien på en pande, og brun andebrysterne på skindsiden.
Læg andebrysterne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, og hæld bouillon ved.
Steg i ovnen i 15-20 min. afhængig af, hvor gennemstegt du kan lide kødet.
Halver æblerne, fjern kernehuse, og skær æblerne i både.
Børst svampene rene.
Pil løget, og skær i både.
Varm halvdelen af smørret på en pande, og rist løg og svampe.
Tilsæt balsamicoeddike, og lad det fordampe.
Vend brun farin i blandingen, og vend forsigtigt rundt.
Varm resten af smørret, og steg æblerne, til de er møre, men ikke for bløde. Vend løg og svampe med æbler, og server til andebrysterne med kogt perlebyg. Drys frisk timian over før servering.
God appetit!
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brændende kærlighed
Brændende kærlighedSkræl kartoflerne og kog dem uden salt. Hak løget i tern og steg dem på...
Parmesanschnitzel
Schnitzlerne vendes i sammenpisket æg og dernæst i mel blandet med parmesanost, paprika og...
Oksemørbrad på grill
Oksemørbrad på grillStart med at afpudse mørbraden. Bland alle ingredienser til marinaden,...