1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Rids skindet på andebrysterne. Varm olien på en pande, og brun andebrysterne på skindsiden. 3. Læg andebrysterne i et ovnfast

Andebryst med æbler, svampe og perlebyg

Andebryst med æbler, svampe og perlebyg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

50 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 20/11-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Svinekoteletter med sauterede æbler og stjerneanis

Kødretter

Opvarm olien på en stor pande. Krydr koteletterne med salt og peber. Brun koteletterne på...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Frosting - Smørcreme

Vegetar

Rør ingredienserne sammen, konsistensen skal være sådan at du kan lave toppe der ikke fald...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hvidløgsflûte

Vegetar

Tomater, hakket oregano og basilikum, hvidløg og olie blandes godt med en gaffel og smage...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag