Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleri
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
1 deciliter Vand
-
1 stk Laurbærblad
-
12 stk Majs på dåse
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
1 stk Forårsløg
Opvarm olien over middel varme i en gryde. Tilsæt hakket løg, gulerod i skiver, selleri i skiver og presset hvidløg. Steg under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt gurkemeje og steg et minut. Tilsæt laurbærblad og vand og bring det til at simre.
Tilsæt majs og lad det simre i 10 min. Fjern laurbærbladet. Krydr med salt og peber.
Servér retten varm eller kold med hakket forårsløg eller purløg som pynt.
velegnet som tilbehør til stegt kød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dansk æblekage
Smør, sukker og 1 dl farin røres til det er lyst og let. Letpiskede æg og citronskal...
Rød pesto
Kom alle ingredienser i en blender og hak dem til en jævn og glat masse. Der skal med...
Italiensk tomatsuppe
1. Hak løg og skær soltørrede tomater i strimler. 2. steg løgene bløde i olien sammen me...