Video: Persillepesto med pinjekerner
Persillepesto med pinjekernerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hvidløgs fed
-
15 gram Finthakket løg
-
50 gram Frisk persille
-
50 gram Pinjekerner
-
1.5 deciliter Olivenolie
-
0.5 deciliter Vand
Sådan laver du en lækker persillepesto med pinjekerner
Skyl persillen grundigt.
Kom den skyllede persille i en salatslynge eller dup den med køkkenrulle, indtil den er tør.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem herefter afkøle.
Blend alle ingredienserne i en blender eller en foodprocessor.
Pestoen skal gerne have lidt struktur, så blend den ikke for meget.
God appetit.
Persillepesto
Klassikere har deres variationer, og pesto er ingen undtagelse. Selvom den mest kendte udgave er lavet på basilikum, så er der efterhånden dukket mange alternative versioner op. Her på Opskrifter.dk har vi fx en opskrift pesto lavet på gulerod og naturligvis også en på rød pesto.
Opskriften her på en persillepesto med pinjekerner er dog værd at fremhæve. Persillen giver et lækkert, nordisk twist på denne italienske klassiker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salsa af mango, agurk og tørret abrikos
Kernerne skrabes ud af agurken. Agurkekødet skæres i små tern og saltes let. lad dem drypp...
Oksegryde
Brun kødet. Tilsæt løg og hvidløg, steg i 2 min. Tilsæt vand, tomatpuré, kartofler, gulerø...
Banankage med chokolade
Bland alle de tørre ingredienser og den hakkede chokolade i en stor skål. Bland mælk, mose...