Video: Indisk rejecurry
Indisk rejecurryKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 kg Store upillede rejer
-
1 spsk Kokosmel
-
1 spsk Parboilede ris
-
500 ml Kokosmælk
-
2 spsk Olie
-
2 stk Løg
-
5 stk Hvidløg
-
3 tsk Ingefær
-
2 spsk Karry
-
1 tsk Chili
-
2 tsk Paprika
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Citronsaft
Pil rejerne.
Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du rører i det konstant.
Når det er gyldenbrunt fjernes kokosmelet, og risene ristes på samme måde.
Blend de ristede ris og kokosmel med 1/4 af kokosmælken, til det er en glat masse.
Hak løg, hvidløg og ingefær fint.
Varm olie i en stegegryde eller en wok.
Steg løgene, hvidløg og ingefær gyldenbrune.
Tilsæt karry, chilipulver og paprika og steg ved lav varme (husk at røre, så krydderierne ikke brænder på).
Tilsæt den blendede masse, resten af kokosmælken og salt.
Bring til kogepunktet.
Lad retten simre uden låg i 15 min., husk at røre undervejs.
Tilsæt rejerne, rør rundt og lad det simre i endnu 10-15 min. eller til saucen er tyk.
Rør til sidst citronsaft i.
Ris
Spørgsmål:
Kan det være rigtigt at der skal så lidt ris i retten?
Svar:
Hej , det kan det godt , for det skal kun give konsistens til sovsen.
Derfor anbefales det at der serveres ris til retten.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
29/10-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havregrød med chokolade og banan
Havregrød med chokolade og bananBring vandet i kog i en gryde. Tilsæt havregryn og sa...
Fløjlsgrød
FløjlsgrødSmelt smørret, kom melet i, kom mælken i lidt efter lidt.Pisk godt så det ikke k...
Cookies med chokolade og valnødder
Giv eventuelt valnødderne 15 minutter i ovnen før du hakker dem og putter dem i dejen for...