Video: Ananasis
AnanasisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
7 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Skummetmælk
-
0 stk Vanillestang
-
2 stk Æg
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Ananas
-
0 deciliter Flormelis
Ananasis
Kom mælken i en gryde og tilsæt vanilje og bring det i kog under konstant omrøring.
Pisk æggeblommerne med sukker.
Hæld lidt af den kogende mælk i æggeblommerne og pisk det sammen.
Derefter hældes det tilbage i gryden.
Opvarm cremen langsomt indtil cremen tykner.
Pisk konstant - det er vigtigt, at cremen ikke kommer op at koge.
Afkøl cremen.
Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig og vend dem i cremen.
Ananasen deles i fine terninger som vendes i cremen.
Isen fryses - vent minimum 6 til 8 timer (eller natten over) med et servere isen, så den kan sætte sig.
Nyd din friske ananasis - velbekomme!
Forskellige teksturer
Hvis du er en, der godt kan lide forskellige teksturer i din is, så kan du vælge at blende nogle af dine stykker ananas, så de kan integreres i selve isen.
Det er kun fantasien der sætter grænser
Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvilke smage af is, man kan lave, og så er det utroligt nemt at lave. Hvis du ligesom os ikke kan få nok af is, så kan du prøve vores populære daim is, bananis eller jordbæris!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte kyllingenuggets
Forvarm ovnen til 200°C. Skær kyllingekødet i stykker på ca. 4 cm bredde. Smuldr brøde...
Kyllingelasagne
KyllingelasagneHæld olivenolie i en stor gryde. Pil og hak løget fint og kom løgstykkerne...
Hvedebrød
Rør gæren ud i vandet. Rør yoghurt og salt i og ælt grundigt med melet til en lind dej. Læ...