Video: Pasta med kødsovs
Pasta med kødsovsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 spsk Citronsaft
-
10 stk Basilikumblade
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
2 fed Hvidløg
-
1.2 Rødvin
-
1 stk Oksebouillon
-
2 stk Gulerod
Tilbehør
-
0 Fuldkorn pasta
Pasta med kødsovs
Hak løg og svits det i en gryde med olie.
Kom derefter kødet i og brun det.
Tilsæt nu de øvrige ingredienser, pres hvidløgene i og riv gulerødderne i.
Hvis du ikke har friske basilikumsblade, så kom i stedet 1-2 tsk. tørret basilikum i.
Lad kødsovsen simre i 1 ½ time for at få den bedste smag ud af det.
Efter kødsovsen har stået og simret, så smag den til med lidt salt og peber og eventuelt lidt citronsaft.
Pastaen koges i let saltet vand med en lille smule olie.
Velbekomme.
Tips og serveringsforslag til din pasta med kødsovs
Der findes et hav af forskellige opskrifter på kødsovs, og fælles for dem er, at jo længere tid din kødsovs for lov til at stå og småsimre på et blus med svag varme, jo bedre bliver den. Hvis du gerne vil opgradere din smagsoplevelse, så tilføj gerne lidt revet parmesan på toppen og hak 1 bundt frisk persille.
Du styrer selvfølgelig helt selv hvad du foretrækker at servere til din hjemmelavede kødsovs, men der er dog nogle sikre vindere. Giv dig i kast med et lækkert hjemmebagt brød, som du kan dyppe i kødsovsen. Prøv fx at lave disse flûtes eller hvad med et nemt og lækkert madbrød, som du kan dele mellem de gæster.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmuffins
Hindbærmuffins Forvarm ovnen på 175 graders varmluftPisk først smør og sukker til en luft...
Mager lasagne
Forvarm ovnen til 190°C.Put lidt olie i en stegegryde. Svits det hakkede løg i et par minu...
Whiskysauce
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden, at det bruner. Hak lø...