Video: Fiskeburger
FiskeburgerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
20
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
75 gram Fedtfattig mayonnaise
-
75 gram Kvark
-
2 tsk Dijonsennep
-
75 gram Finthakkede rødløg
-
75 gram Cornichon
-
1 deciliter Hakket persille
-
1.2 deciliter Kørvel
-
2 spsk Kapers
-
1.2 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
-
1 kg Grofthakket lyssejfilet
-
1 stk Finthakket zittauerløg
-
1 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
-
25 gram Smør
-
8 stk Små ristede burgerboller
-
1 gram Salatblade
-
300 gram Tomat i skiver
-
150 gram Agurk i skiver
-
150 gram Revet gulerod
Remoulade:
Rør mayonnaise og kvark sammen med dijonsennep.
Tilsæt løg, cornichoner, persille, kørvel og kapers.
Tilsæt salt og peber og smag til.
Fiskebøffer:
Rør fiskekødet sammen med løg, salt og peber og form det til 8 flade bøffer.
Steg dem i en pande med gyldent smør - ca. 3 min. på hver side.
Anret de varme fiskebøffer i burgerboller med grønsager og remoulade - eller anret tingene hver for sig, så alle kan sammensætte deres burger som de vil.
Tips:
Tilsæt et par skefulde finthakket pickles, hvis remouladen skal være mere gul.
Få evt. fiskehandleren til at hakke fisken.
Så er fiskeburgeren klar - velbekomme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekoteletter med let krydderurtesauce
Snit koteletterne i fedtkanten og stil dem tæt samlet på højkant på en varm stegepande. La...
Ostegratinerede svinekoteletter
Koteletterne steges ca 3 min på hver side i fedtstoffet, paprika drysses over og der krydr...
Gode boller
1. Gær smuldres i fad.2. Margarine smeltes, hældes i mælken.3. Lidt mælk/margarine hældes...