Video: Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognacKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Ananas
-
100 gram Ahornsirup
-
25 gram Cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Bland cognac med ahornsirup.
Skær ananassen ud i store både og pensl med sirup/cognac.
Bådene grilles på direkte varme for at få flotte grillmærker.
Afkøles.
Pensl igen med marinaden, lad det stå, indtil du skal smide det på grillen igen. Denne gang skal du bruge indirekte varme.
Du stiller nu ananassen med skallen nedad.
Placer stykkerne på fx et fad og kom evt. lidt mere marinade på.
Der er ikke grænser for, hvad du kan smide på grillen. Prøv vores grillede ananas med ahornsirup og cognac.
Er du glad for ananas kan du prøve vores gode opskrifter på ananaskage eller på ananassorbet.
Spørgsmål:
Hvad serverer man til ?
Svar:
Hej Søs.
Tak for dit spørgsmål. Vi anbefaler vaniljeis, eller råcreme.
M.v.h.
Opskrifter
26/09-2024 af Cecilie
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Figen i armagnac
Kog figner i armagnac og sukker i en gryde med låg i 20 min. Tag fignerne op af gryden og...
Quesadillas med champignon
Fyld: Hak champignoner og løg fint og svits dem på panden i nogle minutter. Hak de soltørr...
Pasta med pancetta, spinat og ricotta
Kog pastaen.Imens steges hakkede hvidløgsfed let og tilsættes skyllet spinat. Pancettaen s...