Video: Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognacKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Ananas
-
100 gram Ahornsirup
-
25 gram Cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Bland cognac med ahornsirup.
Skær ananassen ud i store både og pensl med sirup/cognac.
Bådene grilles på direkte varme for at få flotte grillmærker.
Afkøles.
Pensl igen med marinaden, lad det stå, indtil du skal smide det på grillen igen. Denne gang skal du bruge indirekte varme.
Du stiller nu ananassen med skallen nedad.
Placer stykkerne på fx et fad og kom evt. lidt mere marinade på.
Der er ikke grænser for, hvad du kan smide på grillen. Prøv vores grillede ananas med ahornsirup og cognac.
Er du glad for ananas kan du prøve vores gode opskrifter på ananaskage eller på ananassorbet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jul - Andebryststeg
AndebryststegTænd for ovnen og sæt den på 220 grader (varmluft 200 grader). Pak andeb...
Andebryst med solbær- og chokoladesauce
Andebryst med solbær- og chokoladesauceAndebrysterne snittes på skindsiden. Smelt lid...
Gratinerede ostekartofler
Fløde, mælk, æg, ost, salt og peber blandes. Kartoflerne rives på maskine. Kartoflerne bla...