Video: Laks med svampe og ost
Laks med svampe og ostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
700 gram Laksefilet
-
250 gram Champignon
-
3 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløg
-
4 spsk Frisk persille
-
1.5 deciliter Revet parmesan
-
2.5 deciliter Fløde 13%
Sæt ovnen på 175°C.
Læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber.
Finhak champignonerne og skalotteløgene og pres hvidløget.
Svits champignonerne, til væsken er borte.
Tilsæt løg samt hvidløg og svits et par minuter mere under omrøring.
Bland hakket persille og 1/3 af parmesanen i en skål og krydr med salt og peber.
Fordel blandingen over laksen i det ovnfaste fad.
Bland fløden med resten af parmesanen og hæld det i fadet.
Sæt fadet i ovnen og gratinér retten i 30 min.
Kartoffelmos og kogte grøntsager.
Spørgsmål:
Hej. Jeg håber at du kan hjælpe mig. Jeg har snart fødselsdag hvor der kommer gæster - 6 personer. Jeg har tænkt på avocado med rejer til forret, men til hovedret der er jeg er helt blank jeg har virkelig ikke nogen ide der. Så håber at du måske har en eller anden ide. Det skal helst være et nemt og ikke for dyrt hovedret. Til dessert skal vi have nået ananasmousse. Håber at du har en eller anden ide. Med venlig hilsen Kristina
Svar:
Jeg ville servere en ret med laks, som du kan forberede i forvejen, og så lade stå i ovnen, mens forretten spises.
Det er ofte til at få vildlaks til en rimelig penge.
Laks med svampe og ost
men der er mange variationer med laks i ovnen, så prøv at søg på laks.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
16/09-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken slags garniture man kunne bruge hvis den skal bruges som hovedret, i oktober måned.
Svar:
Danske rodfrugter skåret pænt ud, blanceret, svitset i olivenolie og lidt smør, hakket krydderurter og små fine kartofler.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
02/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med belugalinser og kylling
Salat med belugalinser og kyllingSkyl linserne godt under vandhanen og kom dem derefter i...
357 Magnum
357 Magnum cocktailHæld rommen i et collins glas fyldt med isterninger. Tilsæt vodka og am...
Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.Skær peberfrugt i strimler...