Video: Ananaskage
AnanaskageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
200 gram Usaltet smør
-
225 gram Sukker
-
3 stk Æg
-
350 gram Ananas på dåse
-
1 tsk Vanillesukker
-
225 gram Hvedemel
-
1.5 tsk Bagepulver
-
1 spsk Flormelis
Ananaskage
Forvarm ovnen til 190 grader.
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.
Afdryp ananaskødet og skær det i små stykker.
Dette røres forsigtigt i dejen sammen med vaniljesukkeret.
Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.
Bred dejen ud i en bradepande på ca. 23 x 33 cm og bag den på næstnederste rille i 20-25 minutter.
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af, inden der sigtes et tyndt lag flormelis over.
Din ananaskage er klar - velbekomme!
Forslag til tilbehør
Hvis man ikke kan lide flormelis, så kan man drysse sin ananaskage med kokosmel - det komplimentere ananasen rigtig godt! Man kan også spise vaniljeis til eller piske noget flødeskum til.
Lidt til den søde tand
Elsker du kage og vil gerne prøve nogle flere, så kan vores populære chokoladekage eller banankage virkelig anbefales!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thailandsk kalkun med nudler
Start med at tilberede nudlerne efter anvisningen på pakken.Rens forårsløg, og snit dem i...
Fyldte portobellosvampe med ost og bacon
Fyldte portobellosvampe med ost og baconFørst stiller du ovnen på 180* varmluft.Rens champ...
Amerikanske blåbærmuffins
Amerikanske blåbærmuffinsPisk smør og sukker hvidt og luftigt. Rør æggene i et ad gan...