Video: Skumfiduser med kanel og appelsin
Skumfiduser med kanel og appelsinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
21 stk Husblas
-
6 deciliter Sukker
-
2 deciliter Vand
-
0.5 deciliter Honning
-
4 stk Pasteuriseret æggehvide
-
2 tsk Kanel
Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Lad sukker, vand og honning koge i en gryde, til temperaturen er oppe på 131°C. Sørg for at pensle grydens sider med vand for at forhindre at der dannes sukkerkrystaller. Pisk æggehviderne stive og hæld, mens du pisker, den varme sukkerlage ved æggehviderne. Massen tilsættes appelsinskal og kanel. Vrid vandet af husblassen og smelt den i en gryde. Hæld husblassen i sukkermassen under kraftig piskning. Hæld skumfidusmassen i en form foret med madfilm og lad den stivne i køleskabet i nogle timer. Skær den stivnede masse i tern og vend dem i flormelis og maizena.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvidløgsgratinerede snegle
Bland smør, persille og hvidløg. Varm ovnen op til 250°C. Fordel sneglene i husene og...
Andeconfit med linser
Start med at gnide andelårene med salt og peber og læg dem i i et dybt fad. Tag 1 fed hvid...
Ovnomelet
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen i en skål. Omelet dejen hældes op i en bageform e...