Italiensk hvedebrød på surdej

07/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Bagværk

30 minutter

30 minutter

4



Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blandes i en stor skål og røres i ca. 20 min, gerne med hænderne, husk ikke at ælte den som man vil gøre med alm. dej.
Da surdejen ikke tåler at bliver trykket skal man bare røre med flad hånd eller helst i en maskine.
Lad den stå ved stuetemperatur.
Når dejen er hævet hældes den ud på et godt melet bord og dejen deles i 2 og kommes straks i grillen på stenpladen der er varm i forvejen ( 10 minutter) på mellem varme. Bages i 25-35 min.
Har du en sprøjteflaske med vand, så sprøjt lidt vand på før du lukker låget.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

550 gram Durummel

100 gram Grahamsmel

3.5 deciliter Dansk vand

50 gram Surdej

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g