Video: Chokoladeparfait
ChokoladeparfaitKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
24 timer 0 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hakket lys chokolade
-
70 gram Pasteuriseret æggeblomme
-
30 gram Rørsukker
-
3 deciliter Piskefløde 38%
Chokoladeparfait
Chokoladen finthakkes og smeltes i vandbad.
Pisk æggeblommer og sukker til tyk æggesnaps med håndmikser.
Piskefløden piskes til let skum.
Den nu smeltede chokolade røres i "snapsen".
Rør godt.
Halvdelen af den letpiskede fløde vendes i.
Denne del kommes op i den resterende letpiskede fløde.
Vend forsigtigt og stop, når massen er ensartet.
Fyld straks massen op i de udvalgte forme.
Nedfryses tildækket til næste dag.
Din chokoladeparfait er klar til servering. Velbekomme!
Parfait er en genial måde at lave hjemmelavet is på, da det er en framgangsmåde, mange kan være med på. Der er flere slags parfait udover den med chokolade. Prøv bl.a. den populære og indbydende vanilleparfait.
Ønsker du yderligere inspiration til lækre desserter, så kan du gå på opdagelse på vores underside, der er dedikeret til desserter. Der er over 800 forskellige opskrifter!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koldskål med hyldeblomst og jordbær
Koldskål med hyldeblomst og jordbærÆggeblommer og sukker piskes godt. Vanillien kommes i....
Mættende tomatsuppe med Pasta
TomatsuppeSkær tomaterne ud i grove stykker, og skær gulerødderne i mindre stykker eller r...
Skindstegt multe med thaimarinade
Skrab skællene af multefileten med gaffel, og skær fileterne i 4 ens stykker. Skær små sni...