Video: Libanesisk fladbrød
Libanesisk fladbrødKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
1 timer 55 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Vand
-
25 gram Gær
-
1.5 tsk Bordsalt
-
1 spsk Olie
-
150 gram Durummel
-
225 gram Hvedemel
Opløs gæren i vandet og rør så salt, olie og mel i.
Dejen skal være meget lind.
Kom mel på hænderne, form dejen til en kugle og lad den hæve lunt og tildækket i 35-40 min.
Form 10-12 kugler af dejen og rul dem flade.
Lad brødene efterhæve tildækket i ca. 30 min.
Bag brødene brune og sprøde på begge sider på en varm, tør pande.
Brødene skal være gennembagte, det undersøges bedst ved at brække et af brødene over.
Tip: Brødene kan også bages på varme sten.
Sørg for at det IKKE er flintesten, de vil splintre når de kommer i bålet !
Vask store flade sten omhyggeligt, og kom dem ind i et glødebål.
Når stenen er rigtig godt varme tages den ud af bålet, og det flade brød lægges på stenen og bages ca.20-30 min. - husk at vende brødet midtvejs.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Norske gærklejner
Smørret smuldres sammen med melet. Gæren opløses i lunken mælk. Mælken hældes sammen med m...
Hjemmelavet sandwich med bacon, tomat og salat
Hjemmelavet BLT sandwich Start med at rist brødet i en brødrister, imens du venter kan du...
Braiseret oksekød i rødvin
1: Kom mel og peber i en frysepose, læg kødet i posen, og ryst det godt til kødet er pudre...