Video: Grillet perlehønesalat
Grillet perlehønesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 bdt Frisk estragon
-
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 tsk Dijonsennep
-
2 tsk Hvidvinseddike
-
10 gram Sukker
-
150 ml Vindruekerneolie
-
1 spsk Creme fraiche 38%
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
4 stk Perlehønebryst
-
1 stk Iceberg salat
Dressing:
Bland de 5 første ingredienser til dressingen sammen.
Under stadig omrøring blandes olien så i lidt af gangen, indtil massen er tyk (det er nemmest med en blender).
Pisk massen med creme fraiche og smag til med salt og peber.
Skyl salaten grundigt og hak den groft. Perlehønebrysterne drysses med salt og peber og steges på en grillpande eller grill ca. 6-8 minutter på hver side.
Vend salaten i dressingen og spred den ud på tallerknerne.
Læg et perlehønebryst på hver.
Spørgsmål:
hej jeg skal snart konfirmeres og jeg kan ikke finde nogle forret jeg har kun til den 1 feb. så jeg ville spørge om du havde nogle forslag. den skal ikke være så tung og ikke med fisk eller rejer men gerne med kylling hilsen Nicoline21
Svar:
Hej Nicoline
Jeg har vedhæftet et par forretter med fjerkræ, som du kan bruge til inspiration.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
02/01-2012 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
JEg er ved at være i syv sind over forretten til min datters barnedåb. til hovedret skal vi have grillet nakkefillet, men hvad passer til det som forret?? Jeg leder efter noget lidt sommer agtigt, dog uden rejer og andet godt fra havetda der er flere der ikke kan tåle det. Håber du kan give mig en lille ide til hvad jeg kan lave.
Svar:
Jeg har vedhæftet et par forslag, som du kan lade dig inspirere af.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
30/12-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej ! Kan man bruge unghanebryst i stedet for perlehøne og evt. komme / pynte med rejer ?
Svar:
Ja - man kan godt bruge unghanebryst i stedet, men jeg ville ikke pynte med rejer - så hellere lidt friske krydderurter - f.eks. hakket persille eller basilikum blade.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
24/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Myntepesto med ingefær
Myntepesto med ingefærBland alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor. Blend ti...
Nordisk okseragout
1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber.2. Skær løgene i skiver.3. Varm smørret i en gryd...
Æblekompot
ÆblekompotHalver æblerne og skær kernehuset fra. Skær derefter æblerne i grove stykker.Læg...