Video: Hindbærbradepandekage
HindbærbradepandekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
275 gram Sukker
-
3 stk Æg
-
375 gram Friske hindbær
-
1 tsk Vanillesukker
-
225 gram Hvedemel
-
1.1 tsk Bagepulver
-
1.2 deciliter Flormelis
Hindbærbradepandekage
Rør sukker og smør godt sammen og rør derefter æggene i et ad gangen.
Hindbærerne renses og vendes sammen med vaniljesukkeret ned i dejen.
Bland melet og bagepulveret i dejen.
Bred dejen forsigtigt ud i en ca. 23 x 33 cm bradepande og bag i en forvarmet ovn ved 190 grader i ca. 20 min.
Til sidst strør du et tyndt lag flormelis over hele kagen.
Voila! Du kan nu sætte tænderne i din hjemmelavede hindbærbradepandekage
Hindbærbradepandekage
Er du glad for de røde bær, så tag gerne et kig på nogle af vores andre gode desserter med friske hindbær.
Se fx vores opskrift på mandel- og hvid chokolademousse med hindbærsauce eller vores hindbæris med mandelkage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pistaciekys med brombærfløde
Pistaciekys med brombærflødePisk æggehvider og sukker sammen til det er helt stift. K...
Tungratin
Opvarm rasp med mælk og smør, til smørret smelter.I mellemtiden piskes æg og æggehvider. T...
Perlebygsalat
Perlebygsalat Vej perlebyggen af, og kom den i en sigte. Skyl perlebyggen med koldt v...