Video: Fiskepakke og perlebyg med rødpebersauce
Fiskepakke og perlebyg med rødpebersauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Torskefilet
-
3 spsk Grøn pesto
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Revet skal og saft fra citron
-
1 tsk Salt
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Olivenolie
-
3 deciliter Vand
-
1 tsk Salt
-
1 spsk Citronsaft
-
1.2 spsk Creme fraiche 18%
-
200 gram Perlebyg
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Olivenolie
Lav en fiskepakke per person i alufolie eller bagepapir.
Start med at smøre bunden af pakken med lidt olivenolie og læg derefter en bund af pesto i pakken
(jeg lavede en hjemmelavet version med spinat, solsikkekerner, parmsanost, olivenolie, salt og vand).
Læg hakket hvidløg ovenpå perstoen og derefter fiskestykkerne som skal strøs med lidt salt og skallen fra en økologisk citron.
Derefters presses citronsaft fra ca. 1/4 citron udover fiskestykkerne og der lægges en skive citron øverst på hvert stykke fisk.
Pakkerne lukkes og bages i ovnen i 15-20 minutter ved 180-200 grader.
Skær løg, hvidløg og peberfrugter i tern og svits dem i olivenolie i en gryde.
Tilsæt vand så det dækker grøntsagerne og lidt salt og kog dem møre i ca. 15 minutter.
Grøntsagerne hældes over i en blender sammen med ca. halvdelen af kogevandet og blendes.
Hæld saucen tilbage i gryden og tilsæt evt. mere kogevand og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
Tag gryden af varmen og tilsæt creme fraiche (til hverdag brug da en mager variant.).
Kog perlebyggen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken (ca. 20 minutter) og dryp evt. et par dråber olivenolie over inden servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarberkompot
RabarberkompotSkyl rabarberne og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde med sukker o...
Kinesisk appelsin-and
Skær andebrystet ud på tværs. Strø dem med salt, hvid peber, lidt reven appelsinskal og me...
Kylling i karry
Kylling i karrySmelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune det. Ti...