Video: Æblecouscous med Apetina
Æblecouscous med ApetinaKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 deciliter Couscous
-
4 deciliter Grøntsagsbouillon
-
50 gram Usaltet smør
-
0.5 tsk Groft salt
-
2 stk Æbler
-
1 stk Rødløg
-
200 gram Naturel apetina i tern
-
1 bdt Rucola
-
2 deciliter Creme fraiche 9%
-
1 deciliter Hakkede soltørrede tomater
Æblecouscous med Apetina
Lad bouillon og smør koge op.
Tilsæt couscousgrynene.
Læg låget på, tag gryden af varmen og lad det køle af i ca. 6 minutter.
Rør grynene luftige og smag til med salt.
Lad køle af.
Fjern kernehuset fra æblerne og pil løget.
Skær i både og derefter i skiver.
Riv salaten i grove stykker.
Bland æbler, løg, ost og salat med couscoussen.
Sauce:
Bland Cheasy Fraiche med de soltørrede tomater.
Server saucen til salaten.
Hvis du ikke er til couscous, så kan du med fordel bruge ris i stedet for.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkungryde med ris
Sådan laver du kalkungrydeKalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt o...
Cremet artiskoksuppe
Først renses artiskokkerne. Den øverste del skæres af og derefter stilken helt af. Knæk de...
Olivias pandekager
1) Æggene deles. Æggeblommerne piskes grundigt med kærnemælk og citronskal. 2) Melet bland...