Video: Hjemmelavet Remoulade
Hjemmelavet RemouladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Tilbehør
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Mayonnaise
-
2 spsk Kapers
-
1 stk Gulerod
-
5 stk Cornichon
-
1 stk Rødløg
-
0.5 spsk Karry
-
0.5 spsk Gurkemeje
-
2 tsk Frisk purløg
-
1 fingerspids Groft salt
-
1 fingerspids Peber
Hjemmelavet remoulade
Skræl guleroden og skær den i grove skiver. Bring vand i kog og kom gulerødderne i det kogende vand, lad dem koge i fem minutter. Tag dem af og lad dem køle. Mens de køler af skær løget i grove tern.
Når gulerødderne er kølet af, kom dem, kapers, cornichoner og løg i en blender. Blend til det har en jævn konsistens. Du kan også bruge en stavblender. Har du ingen af delene kan du hakke dem så fint som overhovedet muligt - så får du bare en mere grov remoulade.
Hak purløg fint. Find en skål frem og rør mayonnaise, karry, gurkemeje og den blendede blanding godt sammen. Kom lidt salt og peber i, og smag til. Du kan også vælge at komme mere karry eller gurkemeje i, alt efter hvad du foretrækker.
Velbekomme - du har nu lavet hjemmelavet remoulade.
Hjemmelavet helt fra bunden
Skal din remoulade være helt hjemmelavet? Så kan du give dig i kast med også at lave hjemmelavet mayonnaise.
Remoulade - det klassiske tilbehør
Remoulade er en klassisk dansk ting, og har du nogensinde snakket med en dansker, der har valgt at bosætte sig udenfor danske grænser, så vil remoulade ofte være noget af det, som de virkelig savner.
Kender du en der virkelig savner remoulade, kan du passende sende denne opskrift til dem, så de kan få lov at nyde denne lækre danske specialitet - også selvom de ikke befinder sig i vores lille land.
Remoulade går godt til alt lige fra fiskefilet og fiskefrikadeller til hot dogs og pommes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hollandske julesmåkager
Forvarm ovnen til 175°C. Rør blødgjort smør, sukker og vanillesukker sammen. Sigt me...
Krydret tomatcocktail
Skræl og riv agurken. Bland det med tomatjuice, hakkede forårsløg, citronsaft, tabasco, wo...
Nudelsalat med tang, ingefær og glaserede mandler
Tangen overhældes med kogende vand og trækker 15 minutter, hvorefter vandet hældes fra....