Video: Rabarbermarmelade
RabarbermarmeladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
800 gram Rabarber
-
2 stk Kanelstang
-
1 stk Fintrevet citronskal
-
2 deciliter Vand
-
350 gram Rørsukker
Sådan laver du en dejlig rabarbermarmelade
Vask og skyl rabarber stænglerne , skær dem i små stykker .
Skrap vanilje kornene ud af vanilje stangen.
Kom rabarber i en gryde med sukker, vand og vanilje ( stænglerne de må gerne koges med og fjernes senere).
Lad det simre indtil det har en passende konsistens og rabarberne er møre.
Riv citronskal i og smag til.
Hæld marmeladen i små skoldede med vand glas.
Opbevar marmeladen på køl i op til 3 uger derved behøver du ikke bruge konserveringsmidler.
Så er din rabarbermarmalade klar - velbekomme!
Et tips til servering:
En dejlig hjemmelavet rabarbermarmelade er allerbedst på nybagte boller . Prøv disse lækre luftige sønderjyske boller eller en mere traditionel tebolle
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cuba Libre
Hæld saften fra en halv lime frugt over isterninger i et collins glas. Tilsæt rom og fyld...
Mangosirup
Mangosirup Skræl mangoen og skær frugtkødet fra fra stenen. Skær derefter i tern. Br...
Klassisk jambalaya
Klassisk jambalayaKalkunkødet skæres i tern. Ingredienserne til krydderiblandingen blandes...