Varm mælken til ca 30 gr. Rør mælk, gær, smør og 2 æg sammen, og tilsæt så kardemomme og det meste af melet. Lad dejen hæve med lidt mel drysset over, indtil

Sønderjydske boller

Sønderjydske boller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagte rodfrugter med parmaskinke

Kødretter

-Vend grøntsagerne med olie, læg dem i et ildfast fad med mynte. Vend dem godt med salt og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tunmedallion

Fiskeretter

Skræl kartoflerne og kog dem til de er møre. Skær de kogte kartofler ud i både og blan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gratineret Blomkål

Vegetar
Proteinrig mad

Kog 1 blomkål ca. 10 min. i letsaltet vand Kog 3 dl basmati ris i blomkålsvand Bland ris...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag