Video: Boller - lækre teboller
Boller - lækre tebollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sødmælk
-
45 gram Gær
-
110 gram Margarine
-
6.7 spsk Sukker
-
3 stk Æg
-
550.7 gram Hvedemel
-
90.1 gram Rosiner
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 stk Æg til pensling
Halvdelen af mælken lunes og gæren opløses heri. Margarinen smeltes i resten af mælken. Når blandingen er let afkølet blandes det i gærblandingen. Pisk hele æg, sukker og salt i. Rør mel i til dejen kan æltes. OBS: Dejen er meget våd. Dejen hæver til dobbelt størrelse, ca. 30 min. på et lunt sted. Slås ned og deles i 2. Der formes ca. 12 boller af den ene halvdel. Der æltes rosiner i den anden halvdel, som også formes til ca. 12 boller. Efterhæver ca. 20-30 minutter på bageplade. Pensles og bages ved 225 gr. C i ca. 10 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Karryrejer
Rejerne pilles og flækkes. Bland soja, bouillon og sherry. Pil og hak løget. Varm en w...
Pasta med rosmarin, tomat og pancetta
Skær hvidløgene i tynde skiver, fordel dem sammen med tomater , salt, peber, rosmarin og s...
Græskarsmåkager
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd bageplade med bagepapir. Rør sukker, æg, smør og vanill...