Video: Auberginekaviar
AuberginekaviarKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Aubergine
-
1 stk Citronsaft
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.75 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
1 bdt Frisk persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Bag auberginerne, der først er prikket med en gaffel, ved jævn varme indtil de er helt møre. Det tager cirka 1 time.
Flæk dem så og tag kødet ud.
Blend dette sammen med halvdelen af olien og citronsaften samt hvidløg.
Tilsæt eventuelt mere citronsaft (efter smag) samt olie, indtil konsistensen er temmelig tyktflydende.
Smag til med salt og peber.
Server auberginekaviaren som en dip med ristet brød til. Eller server den som en forret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fødselsdagslagkage
FødselsdagslagkagePisk fløden til en let skum. Bland flormelis og vand til en glasur.Læg e...
Kødboller med skinkekød
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker.I en sto...
Franske flûtes
Sådan laver du lækre franske flûtes. Opskriften giver 1 flûte pr. person opskriften er sa...