Video: Fiskaflak
FiskaflakKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Fiskefilet
-
1.2 stk Æggehvide
-
1 deciliter Rasp
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
30 gram Smør
-
1.2 spsk Olie
Rens, skyl, og salt fisken.
Derefter skyl fisken igen og lad den tørre lidt.
Pisk æggehviderne/æggene sammen med 1 spsk. vand.
Bland rasp med salt og peber.
Vend fileterne i æg og rasp.
Brun fedtstoffet på panden.
Læg fileterne på.
Dæmp varmen.
Steg dem 2 - 3 min på hver side.
Skru op, mens fileterne vendes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Macademia i nougat og kanel
Del nougaten i så mange stykker som der er nødder. Pres en nød ind i hvert stykke nougat o...
Broccolisalat med bacon
Broccolisalt med baconSalat: Del broccolien i små buketter. Skær rødløget meget fint....
Pulled Pork-burger
Pulled Pork-burger Start dagen inden du skal servere dine pulled pork burger. Bland s...