Video: Lam i mynte
Lam i mynteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Lammefilet
-
2 stk Skalotteløg
-
4 kvist Frisk mynte
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Grøn peberfrugt
-
30 gram Usaltet smør
-
30 ml Calvados
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 deciliter Lammebouillon
-
2 tsk Muscovado sukker
-
1 spsk Hvedemel
-
200 gram Couscous
-
1 tsk Gurkemeje
-
40 ml Extra jomfru olivenolie
-
30 gram Pinjekerner
-
30 gram Rosiner
Skær lammekødet i portionsstykker og grill dem.
Sauce:
Finhak skalotteløg, mynte og hvidløg.
Stød peberkornene.
Svits det hele i halvdelen af smørret, indtil løgene er gyldne.
Tilsæt calvados og vin og inddamp det.
Tilsæt lammebouillon og sukker.
Bland det sidste smør med lidt mel og rør det i saucen.
Indkog saucen og tilsæt salt og peber.
Salat:
Bland couscous med gurkemeje, salt og olie i en skål.
Dæk couscousen med kogende vand og sæt låg på skålen.
Når vandet er opsuget, tilsættes pinjekerner og rosiner.
Skær grøntsagerne i små stykker og sautér dem i olie.
Tilsæt finskåret frisk mynte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Crostini med tapenade
Creme: Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med...
Bagte helleflynderfileter med citron- og sojavinaigrette
Forvarm ovnen til 225°C. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad.Pres hvidløget.Bland hvidløg,...
Bagekartofler med fyld
Kog kartoflerne ca. 10 min. og sæt dem i ovnen i 60 min på 180°C.Pil og hak løgene fint og...