Video: Lam i mynte
Lam i mynteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
16
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Lammefilet
-
2 stk Skalotteløg
-
4 kvist Frisk mynte
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Grøn peberfrugt
-
30 gram Usaltet smør
-
30 ml Calvados
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 deciliter Lammebouillon
-
2 tsk Muscovado sukker
-
1 spsk Hvedemel
-
200 gram Couscous
-
1 tsk Gurkemeje
-
40 ml Extra jomfru olivenolie
-
30 gram Pinjekerner
-
30 gram Rosiner
Skær lammekødet i portionsstykker og grill dem. Sauce: Finhak skalotteløg, mynte og hvidløg. Stød peberkornene. Svits det hele i halvdelen af smørret, indtil løgene er gyldne. Tilsæt calvados og vin og inddamp det. Tilsæt lammebouillon og sukker. Bland det sidste smør med lidt mel og rør det i saucen. Indkog saucen og tilsæt salt og peber. Salat: Bland couscous med gurkemeje, salt og olie i en skål. Dæk couscousen med kogende vand og sæt låg på skålen. Når vandet er opsuget, tilsættes pinjekerner og rosiner. Skær grøntsagerne i små stykker og sautér dem i olie. Tilsæt finskåret frisk mynte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremede perleløg
Skræl løgene og læg dem i kogende vand. Kog dem til de er møre. Hæld vandet fra og gem det...
Sqaush med tomat og basilikum
Varm olien, hak løgene og steg dem blanke. Tilsæt hakket squash og tomater skåret i skiv...
Grøntsagssalat
Kog bulgur i rigeligt saltet vand, og lad det køle. Der skal bruges ca. 1 dl. Alle grønts...