Video: Italienske frikadeller med flødetomatsauce og pasta
Italienske frikadeller med flødetomatsauce og pastaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
15
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
60 gram Æg
-
1 deciliter Hvedemel
-
1 deciliter Skummetmælk
-
3 stk Hvidløg
-
3 spsk Frisk oregano
-
3 spsk Frisk basilikum
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
150 gram Mozzarella 30+
-
1 dåse Flåede tomater
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
Alle ingredienserne til farsen røres sammen. Farsen formes til SMÅ frikadeller, som steges på panden eller puttes i ovnen 20 min. ved 200°C. Ingredienserne til flødetomatsaucen røres sammen, og saucen varmes.
Pasta.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med mynte og peber
Rens laksen og dup den tør. Læg laksen med skindsiden nedad i et fad. Bland soyasauce,...
Chokolade Mousse
Smelt smørret sammen med den mørke chokolade (bræk den i små stykker inden) i en gryde (ve...
Cookies med chokolade og valnødder
Giv eventuelt valnødderne 15 minutter i ovnen før du hakker dem og putter dem i dejen for...