Video: Italienske frikadeller med flødetomatsauce og pasta
Italienske frikadeller med flødetomatsauce og pastaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
15
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Hvedemel
-
1 deciliter Skummetmælk
-
3 stk Hvidløg
-
3 spsk Frisk oregano
-
3 spsk Frisk basilikum
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
150 gram Mozzarella 30+
-
1 dåse Flåede tomater
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
Alle ingredienserne til farsen røres sammen. Farsen formes til SMÅ frikadeller, som steges på panden eller puttes i ovnen 20 min. ved 200°C. Ingredienserne til flødetomatsaucen røres sammen, og saucen varmes.
Pasta.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Solbærsyltetøj
SolbærsyltetøjSkyl solbærrene under vandhanen og fjern derefter stilkene.Kom solbær, sukke...
Skaldyrssuppe
Sådan laver du skaldyrssuppe :Løg svitses i smør i en tykbundet gryde .Tilsæt hummer eller...
Grønne bønner med basilikumvinaigrette
Kog bønnerne i letsaltet vand til de er akkurat møre. Put dem i en si og hæld koldt vand o...