Video: Nem blommetrifli
Nem blommetrifliKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Blomme
-
100 gram Rørsukker
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 stk Vanillestang
-
1 tsk Revet citronskal
-
150 gram Makroner
Nem blommetrifli
Udsten blommerne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem med sukkeret til de er møre og lad det køle af.
Pisk fløden sammen med både vanilje og citronskal.
Fordel lagvis blommekompot, knuste makroner og flødeskum.
Hvis du kommer blommetriflien i glas, så kan du også lægge knuste makroner nederst, dernæst blommekompot og så flødeskum.
Nu er din nemme blommetrifli klar til servering - velbekomme!
Skønne desserter med frugt
Der er næsten ikke noget bedre om sommeren end dansk frugt, og blommer er ingen undtagelse. Har du fx prøvet vores opskrift på blommetærte? Hvis du ikke er så vild med blommer, så kan det være, at du skal kaste dig over en jordbærtærte eller en banankage i stedet.
Gå hele vejen
Føler du dig ekstra fuld af overskud, kan du også kaste dig ud i at lave dine egne makroner, det er slet ikke så svær som man skulle tro. Okay måske lidt - men du vil kunne føle dig ekstra selvtilfreds, når du er færdig med det! Samtidig vil du have ret til at blære dig, når du serverer desserten - den er nemlig hjemmelavet fra top til tå.
Har du et blommetræ, så du kan høste og bruge dine egne blommer, så kan der da ikke være et eneste øje tørt! Er blommetriflien bare til dig selv, så husk at give dig selv et ordentlig klap på skulderen!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bistrosalat
Sådan laver du bistrosalat Start med at skære kylling i strimler og krydre det godt med sa...
Kylling i wok med asparges, forårsløg og sukkerærter
Hak kyllingekødet groft med en kniv. Varm olien i en wok og steg hvidløg, citrongræs og ch...
Laks med tomatsauce
Løget finthakkes og sauteres i olien (løget må ikke blive brun). Tilsæt de finthakkede kry...