Video: Svampet banankage
Svampet banankageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
600 gram Sukker
-
8 stk Modne bananer
-
4 tsk Vanillesukker
-
4 tsk Natron
-
4 tsk Bagepulver
-
200 gram Smeltet Margarine
-
600 gram Hvedemel
-
200 gram Naturel flødeost
-
50 gram Flormelis
-
2 spsk Smør
-
1 tsk Citronsaft
Sådan laver du svampet banankage
De 4 æg og 600 g sukker piskes godt sammen.
De 8 modne bananer moses og blandes forsigtigt i.
Derefter tilsættes vaniljesukker, natron, bagepulver og mel.
Røres forsigtigt og godt.
Til sidst hældes den afkølede margarine i.
Dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 170 grader i ca. 1 time.
Mens den svampede banankage er i ovnen tilberedes cremen.
Bland flødeosten med flormelis, smør (sørg for det er blevet blødt) og citronsaft.
Den færdige svampede banankage kan flækkes og cremen, bestående af flødeost kan smøres i.
Din svampet banankage er klar til servering - velbekomme!
Vild med bananer?
Svampede banankager er populære, både blandt børn og voksne. Somme tider kan det være sjovt for børnene at være med til at bage den kage man senere serverer for gæsterne, til det formål er denne opskrift på nem banankage et hit. Den er nem og gå til og selv børn kan være med.
Hvis man ønsker et lidt tungere banankage, kan denne opskrift på banankage med chokolade være et godt bud. Man kan selv bestemme hvor sød og tung den skal være, om det skal være mørk eller lys chokolade. Hvis man ønsker mere crunchy kage kan med fordel tilføje lidt hakkede nødder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolademousse
ChokolademousseDen nemmeste måde at smelte chokoladen på, er at bruge et vandbad. Det vil...
Butternut squash suppe
Suppe af butternut sqaushGulerødder og butternut squash vaskes og skures.Skræl evt. squash...
Crema pasticcera med jordbær coulis
Pisk æg med farin og tilsæt mel. Tilsæt mælk og kog i 3 min. Kompot: Kog jordbær med flor...